| Düşünün..Ve Yazın.. | |
|
+9aysemuge Perfect Girl x] rieLa Miss Lovato ~ Sevilciq12 BusraKiz mervesondurak Stormy~ naz* 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
naz* Moderatör
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 30 Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : kedi Kişisel Durum : sitenın ablası ((((: Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Düşünün..Ve Yazın.. Perş. Ara. 18, 2008 7:16 pm | |
| bızım okulda psıkolojı dersı goruyoruz sıze ondan bıraz ornekler verıp aynı zamanda dınlenmenızı sağlayacağım... sımdı sıze bazı seyler anlatacagım ve yazının sonunda sızde hayal ettıklerınızı yazacaksınız... yanı hıkayenın devamını getıreceksınız bır anlamda(:
bır adadasınız. tam karsıdakı denıze bakıyorsunuz .hafıften bır ruzgar esıyor.ama gunesın ısınları gozunuzu de yakmıyor degıl . bıraz serınlemek ıcın denıze dogru yuruyorsunuz.denıze gırdıgınızde ayagınız yerdekı bir yastık gıbı yumusak yosunlara degıyor.bıraz balıkları ıncelemek ıcın denız gozlugunuzu takıyorsunuz ve dalıyorsunuz. denızın ıcınde rengarenk balıklar var. ve rengarenk mercanlar... kafanızı dısarı kaldırıp derın bı nefes alıp daha da derınlere dalıyorsunuz. ve bır bakıyorsnuz kı yerde bırbırınden cesıtlı rengarenk denız kabukları toplamaya baslıyorsunuz. sonraa...
(devamını getıreceksınız sımdı (: ) | |
|
| |
Stormy~ Co Admin
Mesaj Sayısı : 714 Yaş : 26 Nerden : İstanbul Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : =diğer= Kişisel Durum : Her an çıkabilirim. Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Düşünün..Ve Yazın.. Cuma Ara. 19, 2008 7:08 pm | |
| bır adadasınız. tam karsıdakı denıze bakıyorsunuz .hafıften bır ruzgar esıyor.ama gunesın ısınları gozunuzu de yakmıyor degıl . bıraz serınlemek ıcın denıze dogru yuruyorsunuz.denıze gırdıgınızde ayagınız yerdekı bir yastık gıbı yumusak yosunlara degıyor.bıraz balıkları ıncelemek ıcın denız gozlugunuzu takıyorsunuz ve dalıyorsunuz. denızın ıcınde rengarenk balıklar var. ve rengarenk mercanlar... kafanızı dısarı kaldırıp derın bı nefes alıp daha da derınlere dalıyorsunuz. ve bır bakıyorsnuz kı yerde bırbırınden cesıtlı rengarenk denız kabukları toplamaya baslıyorsunuz.ben deniz kapukları tolarken kayalardan biri bacağımı kesiyor.ama hissetmiyorum.kanımın kokusunu alan köpekbalığuı geliyor.tam beni yerken arkama bir bakıyorum bağırmaya çalışırken boğuluyorum ve ölüyorum:) | |
|
| |
mervesondurak Moderatör
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 29 Nerden : İzmir Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : köpek Kişisel Durum : i love u 70 years ego!.. Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: Düşünün..Ve Yazın.. C.tesi Ocak 10, 2009 3:03 am | |
| bır adadasınız. tam karsıdakı denıze bakıyorsunuz .hafıften bır ruzgar esıyor.ama gunesın ısınları gozunuzu de yakmıyor degıl . bıraz serınlemek ıcın denıze dogru yuruyorsunuz.denıze gırdıgınızde ayagınız yerdekı bir yastık gıbı yumusak yosunlara degıyor.bıraz balıkları ıncelemek ıcın denız gozlugunuzu takıyorsunuz ve dalıyorsunuz. denızın ıcınde rengarenk balıklar var. ve rengarenk mercanlar... kafanızı dısarı kaldırıp derın bı nefes alıp daha da derınlere dalıyorsunuz. ve bır bakıyorsnuz kı yerde bırbırınden cesıtlı rengarenk denız kabukları toplamaya baslıyorsunuz. sonra yukarı çıkmaya çalışırken gittikçe battığımı görüyorum.Ama hiçbirşey hissetmiyorum.Ruhum bedenimden ayrılmş gibi, özgürce bütünleşiyorum doğayla.Ve en nefret ettiğim yosunların birine daha takılmışken gözlerimi açıyorum.Meğerse rüyaymış =) =) hep böyle olur zaten (= (= | |
|
| |
BusraKiz Moderatör
Mesaj Sayısı : 622 Yaş : 28 Nerden : İzmir Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : ejderha Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Düşünün..Ve Yazın.. Perş. Ocak 15, 2009 3:08 pm | |
| bır adadasınız. tam karsıdakı denıze bakıyorsunuz .hafıften bır ruzgar esıyor.ama gunesın ısınları gozunuzu de yakmıyor degıl . bıraz serınlemek ıcın denıze dogru yuruyorsunuz.denıze gırdıgınızde ayagınız yerdekı bir yastık gıbı yumusak yosunlara degıyor.bıraz balıkları ıncelemek ıcın denız gozlugunuzu takıyorsunuz ve dalıyorsunuz. denızın ıcınde rengarenk balıklar var. ve rengarenk mercanlar... kafanızı dısarı kaldırıp derın bı nefes alıp daha da derınlere dalıyorsunuz. ve bır bakıyorsnuz kı yerde bırbırınden cesıtlı rengarenk denız kabukları toplamaya baslıyorsunuz tam o sırada bacağıma birşey dokunuyor kotkudan öylece kalıyorum ama cesaretimi toplayıp bakıyorum bacağıma sevimli bir deniz kaplumabağası var deniz kabukları ve kaplumbağayı alıp denizden çıkıyorum kaplumbağa ile eğlenip onu bulduğum yere götürüyorum anneside orada onu bekliyor kaplumbağa annesini görünce yüzerek annesinin yanına gidiyor annesi bana teşekkür edercesine bakıyor ve denizden çıkıp lezzetli şeyler yiyiyorum sonrada yumuşacık sıcak yatağıma uzanıyorum gözlerimi kapatıp mışıl mışıl uyuyorum... nasıl olmuş arkadaşlar yorumlar....
| |
|
| |
naz* Moderatör
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 30 Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : kedi Kişisel Durum : sitenın ablası ((((: Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Düşünün..Ve Yazın.. C.tesi Ocak 31, 2009 7:50 pm | |
| hepınızınkı cok guzel olmus emegınıze saglık (: | |
|
| |
BusraKiz Moderatör
Mesaj Sayısı : 622 Yaş : 28 Nerden : İzmir Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : ejderha Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Düşünün..Ve Yazın.. Ptsi Şub. 16, 2009 4:58 pm | |
| sağol | |
|
| |
Sevilciq12 Geliştirici
Mesaj Sayısı : 403 Yaş : 29 Nerden : ç.kale Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : kedi Kişisel Durum : Ne yapıcaKsın? Adı üstünde KİŞİSEL(: Kayıt tarihi : 28/12/08
| Konu: Geri: Düşünün..Ve Yazın.. Ptsi Mart 02, 2009 7:48 pm | |
| bır adadasınız. tam karsıdakı denıze bakıyorsunuz .hafıften bır ruzgar esıyor.ama gunesın ısınları gozunuzu de yakmıyor degıl . bıraz serınlemek ıcın denıze dogru yuruyorsunuz.denıze gırdıgınızde ayagınız yerdekı bir yastık gıbı yumusak yosunlara degıyor.bıraz balıkları ıncelemek ıcın denız gozlugunuzu takıyorsunuz ve dalıyorsunuz. denızın ıcınde rengarenk balıklar var. ve rengarenk mercanlar... kafanızı dısarı kaldırıp derın bı nefes alıp daha da derınlere dalıyorsunuz. ve bır bakıyorsnuz kı yerde bırbırınden cesıtlı rengarenk denız kabukları toplamaya baslıyorsunuz. sonraa tekrar bir yosuna basıyorum ve yosunların içinde olan bir zehirli balık beni öldürüyor! | |
|
| |
Miss Lovato ~ Moderatör
Mesaj Sayısı : 505 Yaş : 26 Nerden : GeLcen mi? Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : köpek Kişisel Durum : SaLLa yaa xD Kayıt tarihi : 22/08/08
| |
| |
rieLa Yönetici
Mesaj Sayısı : 464 Yaş : 29 Nerden : İstaNBuL Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : örümcek Kişisel Durum : = meşguL = Kayıt tarihi : 18/08/08
| |
| |
Perfect Girl x] Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 30 Nerden : Vanessa'nın evindeyiz çay içiyoruz :D Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : güvercin Kişisel Durum : **Rihanna** Kayıt tarihi : 07/02/09
| |
| |
aysemuge Yardımcı Üye
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 29 Nerden : Blogcudan Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : kedi Kişisel Durum : Hemen Dönecek Kayıt tarihi : 29/06/09
| Konu: Geri: Düşünün..Ve Yazın.. Ptsi Tem. 27, 2009 4:04 pm | |
| bır adadasınız. tam karsıdakı denıze bakıyorsunuz .hafıften bır ruzgar esıyor.ama gunesın ısınları gozunuzu de yakmıyor degıl . bıraz serınlemek ıcın denıze dogru yuruyorsunuz.denıze gırdıgınızde ayagınız yerdekı bir yastık gıbı yumusak yosunlara degıyor.bıraz balıkları ıncelemek ıcın denız gozlugunuzu takıyorsunuz ve dalıyorsunuz. denızın ıcınde rengarenk balıklar var. ve rengarenk mercanlar... kafanızı dısarı kaldırıp derın bı nefes alıp daha da derınlere dalıyorsunuz. ve bır bakıyorsnuz kı yerde bırbırınden cesıtlı rengarenk denız kabukları toplamaya baslıyorsunuz. sonra, bazı deniz kabuklarının oluşturduu topluluğun altında ne olduğunu merak ediyorsunuz. onları kaldırıyorsunuz. birden bir istiridye görüyorsunuz. hemen onu alıyorsunuz. açıyorsunuz ve içinden bir inci çıkıyor. bunu alıp sizinle kalan kankanıza gösteriyorsunuz. ikiniz brlikte türkiyeye dönünce bunu yardım kurluşuna bağışlıyorsunuzzz:) yardım her zaman çok güzeldir:)))) | |
|
| |
Stormy~ Co Admin
Mesaj Sayısı : 714 Yaş : 26 Nerden : İstanbul Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : =diğer= Kişisel Durum : Her an çıkabilirim. Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Düşünün..Ve Yazın.. Salı Tem. 28, 2009 10:59 pm | |
| benimki korku filmi gibi oldu xD | |
|
| |
aysemuge Yardımcı Üye
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 29 Nerden : Blogcudan Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : kedi Kişisel Durum : Hemen Dönecek Kayıt tarihi : 29/06/09
| Konu: Geri: Düşünün..Ve Yazın.. Çarş. Tem. 29, 2009 10:39 pm | |
| Yok ya daha çok gerilim-macera tarzı olmuşş | |
|
| |
Miss Lovato ~ Moderatör
Mesaj Sayısı : 505 Yaş : 26 Nerden : GeLcen mi? Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : köpek Kişisel Durum : SaLLa yaa xD Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Düşünün..Ve Yazın.. Paz Ağus. 02, 2009 3:03 pm | |
| Hehe benimki nasıL oLmuşş xD | |
|
| |
PetiFof Üye
Mesaj Sayısı : 8 Nerden : Dünyadan tabikide uzaydan diilya Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : köpek Kişisel Durum : bozuğum her halim asabiyetsiz koskaca istanbul sokaklarına yabancıyım her halim dar karınca olsam bile ezilmem ancak sevilirim ama manyak olsam her zaman yinede seninim-->uyanınca biteceksen görmek istemiyorum duymak istemeyince çınlayacaksan seni dinlemek istemiyorum sevdiğini sandırıp gideceksen şimdi git seni istemiyorum Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Düşünün..Ve Yazın.. Cuma Ağus. 07, 2009 7:17 pm | |
| denizden çıkıp onları çantama koyarım..sonrada arkadaşımla beraber kumların üstüne uzanıp gözümü kapatırım aklıma yaptığım güzel şeyleri getiririm..sonrada biraz şarkı söylerimki içim huzurlu olsun sonra arkadaşımla beraber tekrar denize girebilir yada eve gidebilirim ama ben yanıma arkadaş değil merti alacağım için olay daha farklı olur:D | |
|
| |
Linkinpark8 Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 26 Nerden : İzmir Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : kuş Kayıt tarihi : 07/09/09
| Konu: Geri: Düşünün..Ve Yazın.. Salı Ekim 06, 2009 9:01 pm | |
| bır adadasınız. tam karsıdakı denıze bakıyorsunuz .hafıften bır ruzgar esıyor.ama gunesın ısınları gozunuzu de yakmıyor degıl . bıraz serınlemek ıcın denıze dogru yuruyorsunuz.denıze gırdıgınızde ayagınız yerdekı bir yastık gıbı yumusak yosunlara degıyor.bıraz balıkları ıncelemek ıcın denız gozlugunuzu takıyorsunuz ve dalıyorsunuz. denızın ıcınde rengarenk balıklar var. ve rengarenk mercanlar... kafanızı dısarı kaldırıp derın bı nefes alıp daha da derınlere dalıyorsunuz. ve bır bakıyorsnuz kı yerde bırbırınden cesıtlı rengarenk denız kabukları toplamaya baslıyorsunuz. topluom işte koleksyonuma koyuyom ne var ki xD | |
|
| |
BusraKiz Moderatör
| |
| |
Linkinpark8 Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 26 Nerden : İzmir Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : kuş Kayıt tarihi : 07/09/09
| Konu: Geri: Düşünün..Ve Yazın.. Çarş. Ekim 28, 2009 2:21 pm | |
| | |
|
| |
~TatLuu~Bela~ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 24 Nerden : Jüpiter'den Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : köpek Kayıt tarihi : 20/03/10
| Konu: Geri: Düşünün..Ve Yazın.. Salı Mart 23, 2010 11:07 pm | |
| en güzellerini topluyorsunuz ve sonra onlardan bir güzel kolye yapıyorsunuz ve rengarenk takıyorsunuz... | |
|
| |
MiSS--ToFFéé Üye
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 26 Nerden : İsTanbuL x) Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : köpek Kişisel Durum : EvLi xD Tübe Tübee xD Kayıt tarihi : 07/07/10
| Konu: Geri: Düşünün..Ve Yazın.. Çarş. Tem. 07, 2010 1:28 pm | |
| | |
|
| |
~TatLuu~Bela~ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 24 Nerden : Jüpiter'den Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : köpek Kayıt tarihi : 20/03/10
| |
| |
| Düşünün..Ve Yazın.. | |
|