| | ** RiHaNNa*cıLar Fan CluB*ı ** | | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
rieLa Yönetici
Mesaj Sayısı : 464 Yaş : 29 Nerden : İstaNBuL Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : örümcek Kişisel Durum : = meşguL = Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: | ** RiHaNNa*cıLar Fan CluB*ı ** | Çarş. Ara. 17, 2008 7:38 pm | |
| Evet buraya Rihanna fanı oLanlar sitemizin Rihana Fan Club böLümüne üye oLabiLirLer.Bu böLümün başkanı ben oldum (: üye oLmak isteyenLEr bu formu doldurup mesaj atsın..gerçekten Rihanna*cıysanız üye oLun Lütfen...
1.Adınız,Yaşınız ?* 2.Rihanna*nın biLdiğiniz şarkıLArı ?* 3.Rihanna*nın en sevdiğiniz şarkısı ?* 4.Rihanna iLe iLgiLi bir bLog veya siteniz varmı ?* 5.Kendinizi nasıL tanımLarsınız ??? [Rihanna karşısında]* 6.Neden Rihanna ??* 7.Grup hakkındaki düşünceLeriniz...*
DoLdurursanız sevinirimm (: | |
|
| |
Stormy~ Co Admin
Mesaj Sayısı : 714 Yaş : 26 Nerden : İstanbul Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : =diğer= Kişisel Durum : Her an çıkabilirim. Kayıt tarihi : 19/08/08
| |
| |
BusraKiz Moderatör
Mesaj Sayısı : 622 Yaş : 28 Nerden : İzmir Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : ejderha Kayıt tarihi : 20/08/08
| |
| |
Ayse:) Üye
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 29 Nerden : Evimimi soycaksınn?! Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : kuş Kişisel Durum : Çok Güzel biridir Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: | ** RiHaNNa*cıLar Fan CluB*ı ** | C.tesi Şub. 28, 2009 12:20 am | |
| 1.Adınız,Yaşınız ? Ayşe,13 2.Rihanna*nın biLdiğiniz şarkıLArı ? birçoğu 3.Rihanna*nın en sevdiğiniz şarkısı ?* Disturbia vede shut up and drive(eski ama ) 4.Rihanna iLe iLgiLi bir bLog veya siteniz varmı ?* Cık 5.Kendinizi nasıL tanımLarsınız ??? [Rihanna karşısında]* Merhaba, ben sizi çok ama çok seviyorum sesinize bayılıyorum vb.vb.. 6.Neden Rihanna ??*Çok tatlı,sesi süper 7.Grup hakkındaki düşünceLeriniz...* Daha yeni girdim :s | |
|
| |
Perfect Girl x] Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 30 Nerden : Vanessa'nın evindeyiz çay içiyoruz :D Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : güvercin Kişisel Durum : **Rihanna** Kayıt tarihi : 07/02/09
| Konu: Geri: | ** RiHaNNa*cıLar Fan CluB*ı ** | Cuma Mart 13, 2009 9:47 pm | |
| | |
|
| |
Maggié~ Üye
Mesaj Sayısı : 5 Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : kelebek Kayıt tarihi : 29/05/09
| Konu: Geri: | ** RiHaNNa*cıLar Fan CluB*ı ** | C.tesi Mayıs 30, 2009 1:17 pm | |
| 1.Adınız,Yaşınız ?* Merve, 14 2.Rihanna*nın biLdiğiniz şarkıLArı ?* Düsturbia Pon de Replay Please Don't Stop the Music, Umbrella, Rehab, ve sayamayacagım kadar cok !
3.Rihanna*nın en sevdiğiniz şarkısı ?* Sevmediğim sarkısı yok ki. 4.Rihanna iLe iLgiLi bir bLog veya siteniz varmı ?* Var ama sorunlar cıkmıstı kapamak zorunda kaldım. 5.Kendinizi nasıL tanımLarsınız ??? [Rihanna karşısında]* Seni cok seviyoruma Rihanna, tam bir hayranınım Türkiye'ye gelmeni bekliyoruz hayranların olarak. Lütfen kimsenin degiğine bakma sen bizim kraliçemizsin ! 6.Neden Rihanna ??* O bir "R&B KRALİÇESİ" 7.Grup hakkındaki düşünceLeriniz...* Süperr =))
| |
|
| |
jenk Co Admin
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 15 Nerden : Mersin Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : dinazor Kişisel Durum : Xd Kayıt tarihi : 17/03/09
| Konu: Geri: | ** RiHaNNa*cıLar Fan CluB*ı ** | Paz Haz. 21, 2009 10:42 pm | |
| | |
|
| |
| | ** RiHaNNa*cıLar Fan CluB*ı ** | | |
|