pokahantes Yardımcı Üye
Mesaj Sayısı : 37 En sevdiği hayvan? : maymun Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: "Mustafa" Filmi Salı Ekim 28, 2008 6:23 pm | |
| Arkadaşlar, Can Dündar'ın "Mustafa" adlı belgeseli yarın (29 Ekim) gösterime giriyoooo... Hem tatiliz hem de güzel bir gün gidipte izlenmez mi şimdi... Bu arada yarın akşam 20.30'da cnntürk'te Hayatım Sinema programında Can Dündar'ın röportajı yayınlanıcakmış. Filme gidebilirsem -ki gidicem- izlicem bakalım neler demiş. Bir de Jacquline Bisset ve Marissa Tomei'n de röportajları yayınlanıcakmış. duyuruluurrrrr... | |
|
naz* Moderatör
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 30 Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : kedi Kişisel Durum : sitenın ablası ((((: Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: "Mustafa" Filmi C.tesi Ara. 06, 2008 7:44 pm | |
| ben pek beğenmedim filmi atatürk'ü aciz göstermiş ve çoğu gerçeği de vermemiş zaten sagol | |
|
rieLa Yönetici
Mesaj Sayısı : 464 Yaş : 29 Nerden : İstaNBuL Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : örümcek Kişisel Durum : = meşguL = Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: "Mustafa" Filmi C.tesi Ara. 06, 2008 8:48 pm | |
| Ben izlemediğim için yorum yapamayacğım.. Paylaşım için tşk.. | |
|
*MeRHiVe* Co Admin
Mesaj Sayısı : 958 Yaş : 28 Nerden : MARSTAN XD Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : köpek Kişisel Durum : Keyifsiz Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: "Mustafa" Filmi Çarş. Ara. 10, 2008 9:52 pm | |
| - RieLa demiş ki:
- Ben izlemediğim için yorum yapamayacğım..
Paylaşım için teşekkür.. | |
|
SeLiN Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 177 Yaş : 27 Nerden : Evden valla!! Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : köpek Kişisel Durum : Love Ashley Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: "Mustafa" Filmi C.tesi Ocak 17, 2009 6:38 pm | |
| - naz* demiş ki:
- ben pek beğenmedim filmi atatürk'ü aciz göstermiş ve çoğu gerçeği de vermemiş zaten
sagol Aynen | |
|