| MSN iSTEDiGiNiZ KiSiYi DELi EDiN | |
|
+5SeLiN naz* Stormy~ Miss Lovato ~ Prenses.!! 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Prenses.!! Gelişmiş Üye
| Konu: MSN iSTEDiGiNiZ KiSiYi DELi EDiN Paz Eyl. 07, 2008 5:57 pm | |
| Bu yontemi kendim sahsen denedim ve basarili oldum. Diyelim msn listenizde gicik oldugunuz biri var. Hatta sizi engellendigini anladiginiz biri var. intikam almak istiyorsaniz. simdi anlaticagim yol ile onu cildirtabilirsiniz.. Msn Messenger dan posta kutunuza yani hotmail hesabina girin... Mail gonderme kismina gelin ve kime yapicaksaniz onun adresini yazin.. KOnu bolumune anlamli biseyler yazin. (Misal sizi engellemis ise "Neden engellendin" diye yazabilirsiniz) Msj bolumune ise istediginizi yazin... Buraya kadar hersey sanki normal bir mail atarmis gibi.. isin esas kismi simdi basliyo.. "Gonder" yada "send" tusuna birer saniye aralikla istediginz kadar basin. icinizden "1001, 1002, 1003" diye sayarak mousenuza tiklayin.Elinizi alistirdiginiz zaman daha kolay olucak. Siz mail gonderdikce karsi tarafa surekli "1 yeni e-postaniz var" secenegi arka arkaya hic durmadan gidecektir ve o kisi bunu messengerinda arka arkaya acilan pencerelerle gorucektir. Simdi buna flood mail diyebilirsiniz. Ama flood mailleri belirli programla yaparsiniz. Bu yontem icin programa falan ihtiyac yok.... Umarim isinize yarar.... | |
|
| |
Miss Lovato ~ Moderatör
Mesaj Sayısı : 505 Yaş : 26 Nerden : GeLcen mi? Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : köpek Kişisel Durum : SaLLa yaa xD Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: MSN iSTEDiGiNiZ KiSiYi DELi EDiN Ptsi Eyl. 08, 2008 11:16 am | |
| | |
|
| |
Stormy~ Co Admin
Mesaj Sayısı : 714 Yaş : 26 Nerden : İstanbul Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : =diğer= Kişisel Durum : Her an çıkabilirim. Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: MSN iSTEDiGiNiZ KiSiYi DELi EDiN Paz Ara. 07, 2008 3:29 pm | |
| | |
|
| |
naz* Moderatör
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 30 Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : kedi Kişisel Durum : sitenın ablası ((((: Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: MSN iSTEDiGiNiZ KiSiYi DELi EDiN C.tesi Ara. 13, 2008 7:40 pm | |
| ehehe guzelmıs (((: Sagol canım | |
|
| |
Stormy~ Co Admin
Mesaj Sayısı : 714 Yaş : 26 Nerden : İstanbul Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : =diğer= Kişisel Durum : Her an çıkabilirim. Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: MSN iSTEDiGiNiZ KiSiYi DELi EDiN Ptsi Ara. 22, 2008 11:59 am | |
| hgerçekten delirirlermi:) ? | |
|
| |
Miss Lovato ~ Moderatör
Mesaj Sayısı : 505 Yaş : 26 Nerden : GeLcen mi? Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : köpek Kişisel Durum : SaLLa yaa xD Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: MSN iSTEDiGiNiZ KiSiYi DELi EDiN C.tesi Ocak 03, 2009 4:09 pm | |
| Bnce yemezLer artık herkes bLıor bunu | |
|
| |
SeLiN Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 177 Yaş : 27 Nerden : Evden valla!! Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : köpek Kişisel Durum : Love Ashley Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: MSN iSTEDiGiNiZ KiSiYi DELi EDiN C.tesi Ocak 17, 2009 8:17 pm | |
| | |
|
| |
twoangels Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 188 Yaş : 27 Nerden : İstaßuL Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : tavşan Kişisel Durum : Bekar xD Kayıt tarihi : 12/07/09
| Konu: Geri: MSN iSTEDiGiNiZ KiSiYi DELi EDiN Ptsi Tem. 20, 2009 12:57 am | |
| benim qıCık oLduqum Biri yoq ama yine De saqoL | |
|
| |
viola Yardımcı Üye
Mesaj Sayısı : 49 Nerden : Evden Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : güvercin Kayıt tarihi : 05/08/09
| |
| |
ShenShaqRock Üye
Mesaj Sayısı : 14 Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : kedi Kişisel Durum : Bilmém xD Kayıt tarihi : 14/09/09
| Konu: Geri: MSN iSTEDiGiNiZ KiSiYi DELi EDiN Salı Eyl. 15, 2009 5:34 pm | |
| denemek lazm xD sağol ttlm (: | |
|
| |
Mankenkiz Moderatör
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 28 Nerden : Trabzon Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : köpek Kayıt tarihi : 26/06/09
| Konu: Geri: MSN iSTEDiGiNiZ KiSiYi DELi EDiN Paz Şub. 07, 2010 4:23 pm | |
| ben denedim... delirdi vaLLa çok sağoL... canım benim.. | |
|
| |
| MSN iSTEDiGiNiZ KiSiYi DELi EDiN | |
|