[b]" should have found out this relation has no end!! İt is no use what we do You and me, can not become we!
( anlamı --) Daha o gün anlamalıydım Bu ilişkinin sonu olmadığını Ne yapsak faydasız “Senle ben, biz olmuyoruz(--- )
unuttum sanma her köpek havladığında aklımdasın
SEVGİNİ TAŞIMAK DEĞİL HASRETİNİ ÇEKMEK ZOR...
ỉиαи ¢σκ ¢αℓıѕтıм вυ καℓρѕỉz ∂üиуαуı ѕєvєвỉℓмєκ ỉ¢ỉи.. °°
- fuLL time $erefsiz oLucaqına , part time insan oLL !!
Sen ki Küçücük Bir Kanaryasın, Aslanla Uğraşmak Senin Neyine!!!
qözlerine ßaktıysam h0şlandındım mı sandın ? seni sewiyorum dediysem qerçkmi sndn 21. yzyıldayız /// ((( SEN KENDİNİ NE SNDN))) ////
dAHA kIRILMAMIŞ ßldqn ßi klq vrmı? ; bildiqin ????????
elini tuttu die seviyomu sndn öptü diye evlencekmi sndn 2008 ylındayız olum sn kızları ne sndn ???????
aякaмdaи кoиuşaиℓar siziи içiи aиcaк кoиuşuℓacaк кoиu oℓuяuм ...! Dewaм ediи ...
Senin icin öLür[d]üm....
göz göze geldik ofsayt dedi.yanina yaklaştım faul dedi.göz kirptım cift vuruş dedi elini tuttum firikik dedi ansızım öptüm gol dEDİ
caycı tanrıverdı yuksklerde ck gsl good okums egıtmlı profsr derecdekı bır adam yanı burhan altıntp tuu kaka vay anasını yaa
◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ
Ҳ●●[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]●●:Ҳ Aℓℓαн gυ¢υ єякєgє, gυzєℓℓιgι кα∂ιηα νєямιѕ. ηє ναякι нєяѕєуι уєηєη gυ¢ gυzєℓℓιgє уєηιℓмιѕ..Ҳ
biiyomusunuzz bence dünyadaki en güzel sözcük ney ???? SENİ SEWİYORUMM
Aѕαмỉуσяυм Eиğєℓℓєяỉ , GöZüм Kαяα , Göиℓüм ∂єℓỉ , Bυ Aѕκỉи Sєи¢є вє∂єℓỉ Yαѕαмακтαи vαζğєçмєκ Mỉ_?_!!.:
Denedim Her Yolu Seni Unutmmak İçin Her Seferinde Başaramadım Yok Çıkar Yolu Seni Unutamadım
Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum…:
msnde 20 kşi açık 8 i dışarıda 7 si meşgul 4ü hmn dncek 1 salakda bu nichi okuo:
Sakın Üzmesin Seni Karşılıksız Sevgiler,bağrına Taş Basarsın Acılar Diner,giden Gitsin Aldırma Yangınlarda Söner.:
sana son bi sözüm var gülüm; gözlerine iyi bak benim yerime senden kalan tek hatıraya boncuk gözlüm