Maggié~ Üye
Mesaj Sayısı : 5 Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : kelebek Kayıt tarihi : 29/05/09
| Konu: Herkese SelaMerhaba :)) Cuma Mayıs 29, 2009 6:59 pm | |
| Merhaba arkadaslar. Ben Merve. Forumu tesadüfen tavsiye ile buldum. Herseyi kusursuz bir forum bence. Neyse kendimden bahsedeyim. Tam bir Avril&RHi fanıyım. Ayrıca SAgolera vazgecilmezlerimden. Kimse beni ilgilendirmez ben kendi havamdayım. Kimseye birseyi kabullendirmek zorunda hissetmem kendimi. Dinledigim müziklere gelelim. Dolayısıyla Avril ve Rihi dısında Amy Mcdonald, Beyonce, Eva, PCD, Britney Spears, Sago ve Kolo vsvsvs. dinlerim. Genellikle karısık. Neyse hafiften tanıdınız beni. İyi anlasacagımızı düsünüyorum .. | |
|
BusraKiz Moderatör
Mesaj Sayısı : 622 Yaş : 28 Nerden : İzmir Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : ejderha Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Herkese SelaMerhaba :)) C.tesi Mayıs 30, 2009 5:42 pm | |
| HoşgeLdin adın Mürekkep Yürek diye bir kitapda vardı ordan mı aLdın ordaki:Meggie'di ama benziyorLar(: | |
|
Maggié~ Üye
Mesaj Sayısı : 5 Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : kelebek Kayıt tarihi : 29/05/09
| Konu: Geri: Herkese SelaMerhaba :)) C.tesi Mayıs 30, 2009 7:33 pm | |
| Hosbulduk. Adımı ordan almadım hem sadece benziyor baska bir arkadasım bulmustu bu nicki yap demisti de. | |
|
BusraKiz Moderatör
Mesaj Sayısı : 622 Yaş : 28 Nerden : İzmir Ruh Halin : En sevdiği hayvan? : ejderha Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Herkese SelaMerhaba :)) Ptsi Haz. 01, 2009 2:32 pm | |
| Hmm | |
|