| | Photoshop ile Cildi Pürüzsüzleştirme | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
rieLa Yönetici

Mesaj Sayısı: 464 Yaş: 16 Nerden: İstaNBuL Ruh Halin:  En sevdiği hayvan?: örümcek Kişisel Durum: = meşguL = Kayıt tarihi: 18/08/08
 | Konu: Photoshop ile Cildi Pürüzsüzleştirme Çarş. Ağus. 20, 2008 5:49 pm | |
|  1.adobe photshop ta resmimizi açıyoruz. layer palett den ana layer a sağ tıklayıp duplicate komutuyla aynısından bir tane daha oluşturuyoruz.sonra altta kalan layer' ı görünmez yapıyoruz(silme işlemini farkedebilmek için)  2.adobe photshop silgi aracıyla cildin haricindeki her yeri siliyoruz. karanlık bölgeler de dahil.  3.adobe photshop da filter/blur/ guassian blur efektini veriyoruz. 2,5 değeri yeterlidir  4.eğer gerekliyse adobe photshop da Image > Adjustments > Brightness/Contrast altında biraz değişiklik yapabiliriz. örneğin resimdeki gibi.  5.alttaki layer'ı tekrar görünür yapıyoruz. ve adobe photshop ile işte sonuç:  Umarım iyi anlatabilmişimdir:) _________________ [center:fc8f][img:fc8f]http://i27.tinypic.com/2u7585z.jpg[/img:fc8f][/center:fc8f]
[b:fc8f][center:fc8f]...Shinning Star...[/center:fc8f][/b:fc8f]
|
|
 | |
Prenses.!! Gelişmiş Üye

| Konu: Geri: Photoshop ile Cildi Pürüzsüzleştirme Çarş. Ağus. 20, 2008 5:54 pm | |
| Bu Programı Kullanmıorm ama bilgi için teşk. |
|
 | |
Miss Lovato ~ Moderatör

Mesaj Sayısı: 505 Yaş: 13 Nerden: GeLcen mi? Ruh Halin:  En sevdiği hayvan?: köpek Kişisel Durum: SaLLa yaa xD Kayıt tarihi: 22/08/08
 | Konu: Geri: Photoshop ile Cildi Pürüzsüzleştirme Cuma Ağus. 22, 2008 5:10 pm | |
| tesekkürler _________________ Demi onLine hayat offLineSenin için canımı veririm, senin için öLürüm Démi! İmz[a]vi benim yapımımdır bundan sonra imzalarımda rockmo yazacak (: Artık pf'ci oLduk sınıfLarı doLdurduk xD |
|
 | |
*MeRHiVe* Co Admin

Mesaj Sayısı: 958 Yaş: 16 Nerden: MARSTAN XD Ruh Halin:  En sevdiği hayvan?: köpek Kişisel Durum: Keyifsiz Kayıt tarihi: 23/08/08
 | Konu: Geri: Photoshop ile Cildi Pürüzsüzleştirme Ptsi Ağus. 25, 2008 7:04 am | |
| bende kullanmıom ama tşk ztn fohotoatop daha çok fotoğrafçıların işine yarıo ünlülerin resimlerini değiştiriolar _________________  ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶  |
|
 | |
Miss Lovato ~ Moderatör

Mesaj Sayısı: 505 Yaş: 13 Nerden: GeLcen mi? Ruh Halin:  En sevdiği hayvan?: köpek Kişisel Durum: SaLLa yaa xD Kayıt tarihi: 22/08/08
 | Konu: Geri: Photoshop ile Cildi Pürüzsüzleştirme Salı Ağus. 26, 2008 2:23 pm | |
| yeniden tesekkürler zaten beceremedm :d _________________ Demi onLine hayat offLineSenin için canımı veririm, senin için öLürüm Démi! İmz[a]vi benim yapımımdır bundan sonra imzalarımda rockmo yazacak (: Artık pf'ci oLduk sınıfLarı doLdurduk xD |
|
 | |
BuShRa Aktif Üye

| Konu: Geri: Photoshop ile Cildi Pürüzsüzleştirme Çarş. Ağus. 27, 2008 8:27 am | |
| |
|
 | |
MutLu_MeLanqoLiq Gelişmiş Üye

Mesaj Sayısı: 171 Yaş: 14 Nerden: Demi^lerdenxD Ruh Halin:  En sevdiği hayvan?: tavşan Kayıt tarihi: 27/08/08
 | Konu: Geri: Photoshop ile Cildi Pürüzsüzleştirme Çarş. Ağus. 27, 2008 7:55 pm | |
| |
|
 | |
busraanqel Aktif Üye

Mesaj Sayısı: 23 En sevdiği hayvan?: köpek Kayıt tarihi: 05/12/08
 | Konu: Geri: Photoshop ile Cildi Pürüzsüzleştirme Cuma Ara. 05, 2008 3:44 pm | |
| |
|
 | |
*MeRHiVe* Co Admin

Mesaj Sayısı: 958 Yaş: 16 Nerden: MARSTAN XD Ruh Halin:  En sevdiği hayvan?: köpek Kişisel Durum: Keyifsiz Kayıt tarihi: 23/08/08
 | Konu: Geri: Photoshop ile Cildi Pürüzsüzleştirme Paz Ara. 07, 2008 10:06 am | |
| saol denedim spr oldu _________________  ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶  |
|
 | |
jenk Co Admin

Mesaj Sayısı: 32 Yaş: 3 Nerden: Mersin Ruh Halin:  En sevdiği hayvan?: dinazor Kişisel Durum: Xd Kayıt tarihi: 17/03/09
 | Konu: Geri: Photoshop ile Cildi Pürüzsüzleştirme Salı Nis. 28, 2009 4:56 pm | |
| |
|
 | |
naz* Moderatör

Mesaj Sayısı: 248 Yaş: 17 Ruh Halin:  En sevdiği hayvan?: kedi Kişisel Durum: sitenın ablası ((((: Kayıt tarihi: 05/12/08
 | Konu: Geri: Photoshop ile Cildi Pürüzsüzleştirme Cuma Haz. 12, 2009 2:31 pm | |
| photofıltrede yapması daha basıt .) ama bunda daha kalıtelı oluyor. sagol canım .) _________________ imzamı ben yaptım (ç)almayın lütfen !!! |
|
 | |
MutLu_MeLanqoLiq Gelişmiş Üye

Mesaj Sayısı: 171 Yaş: 14 Nerden: Demi^lerdenxD Ruh Halin:  En sevdiği hayvan?: tavşan Kayıt tarihi: 27/08/08
 | Konu: Geri: Photoshop ile Cildi Pürüzsüzleştirme Salı Tem. 07, 2009 3:55 pm | |
| Sağol biliyorum canım bu dersi..  |
|
 | |
| | Photoshop ile Cildi Pürüzsüzleştirme | |
|